![]() |
Stevielle - Băutură răcoritoare cu MentaBăutura răcoritoare instant din roselle, mentă și lămâie Sucul natural instant din extracte freeze-dry 100% naturale din roselle, mentă și lămâie este un suc acrișor-răcoritor cu numai 8 calorii. Fructele uscate prin metoda FFREEZE-DRY sau liofilizare își păstrează aroma originală și maximum de vitamine.
|
Extractul de Stevia Rebaudiana Bertoni este un ÎNDULCITOR NATURAL, cu ZERO CALORII. Stevia rebaudiana Bertoni este o plantă nativă din Paraguay și Brazilia unde este folosită de peste 1500 de ani ca ăndulcitor NONCALORIC și aromatizant al băuturilor tradiționale (yerba mate) cât și ca plantă medicinală. Extractul folosit în Stevielle: Rebaudiozida A (REB A) 97% este cel mai bun și mai pur extract din planta Stevia Rebaudiana Bertoni. Cu REB A 97% îndulcim toate produsele noastre. |
Despre uscarea prin metoda FREEZE-DRY (acest termen este folosit in SUA. In Europa se folosesc termenii de liofilizare sau criodesicare) “Aspecte generale privind privind liofilizarea produselor alimentare Liofilizarea, denumita si criodesicare, este un procedeu de conservare prin uscare, constand in elimenare apei dintr-un produs congelat in prealabil, prin sublimare sub vid (apa din produs trece direct din stare solida in stare de vapori care sunt, ulterior, eliminati din camera de desicare), ceea ce confera produselor liofilizate urmatoarele avantaje: - Este singurul procedeu prin care se extrage apa din substanta organic fara a distruge structura celulara si fara a se pierde substantele volatile; - Confera produselor alimentare propritetati superioare, printr-o mai buna conservare si printr-o capacitate mare de rehidratare; - Pastrarea proprietatilor senzoriale (textura, gust, miros). Produsul liofilizat isi pastreaza forma sa initiala, nu se contracta, nu se produc concentrari locale ale anumitor fractiuni solubile.” |