Dragii mei,

Produsele SteviElle sunt un succes pe care vreau să-l împart cu toţi cei care, ca şi mine, vor o alimentaţie echilibrată dar fără să renunţe la dulcele din sucuri, torturi, ciocolată şi din multe, multe alte bunătăţi.
Iată cum am reuşit să reinventez dulcele, alături de echipa mea!

Pasionată fiind de produsele 100% naturale şi dorind să renunţ la zahăr dar nu şi la plăcerea de a mânca sau bea delicii dulci, am căutat cele mai bune ingrediente din toată lumea şi am pus experţii la treabă.
Am ales ca îndulcitorul pentru toate băuturile şi dulciurile pe care le vom produce să fie extractul cel mai bun din planta Stevia rebaudiana Bertoni, un îndulcitor 100% NATURAL, cu ZERO ZAHĂR şi ZERO CALORII. Iar produsele pe care le putem oferi azi sunt rezultatul a mii de teste şi de ore de laborator.

Experienţa oferită de produsele SteviElle este unică deoarece suntem  singura firmă din întreaga lume care produce o gama completă de produse FĂRĂ ZAHĂR, ÎNDULCITE cu STEVIA:

  • Îndulcitori simpli şi cu arome naturale,
  • Sucuri lichide,
  • Sucuri instant,
  • Ciocolată şi
  • Produse de cofetărie

În acest fel, clienţii noştri găsesc în acelaşi loc toate tipurile de produse dulci pe care şi le doresc, fără a mai trebui să caute la mai mulţi producători, oricare alt producător realizând doar un singur fel de produse: ori îndulcitori / ori sucuri lichide / ori ciocolată / ori produse de cofetărie!

În plus, Sucurile noastre INSTANT din sucuri de fructe FREEZE-DRIED îndulcite cu STEVIA sunt chiar unice in lume!

Imaginați-vă o zi cu SteviElle!

Prima cafea a zilei ar fi îndulcită după pofta inimii şi aromată îmbietor, fără să mai avem grija siluetei. Apoi aţi lua un suc plin de vitamine pentru birou şi, poate, chiar o tartă sau nişte bomboane de ciocolată DIET pentru pauza de prânz. Copiii ar aştepta curioşi să vadă ce gust are ceiuţul în dimineaţa asta iar o zi aniversară ar avea tort cu ciocolată sau frişcă, tarte, prăjituri şi multe bomboane colorate din ciocolată. Parcă totul sună mai bine cand e 100% NATURAL şi FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT!
De la noi le puteţi lua pe toate! Eforturile noastre de ani de zile în domeniul cercetării au făcut posibil acest lucru!

Chiar şi producătorii care realizează produse doar de un singur fel cu STEVIA sunt extrem de puţini la nivel mondial şi cu atât mai puţini sunt prezenţi in Romania.
Efortul nostru de excepţie de a realiza o cercetare extinsă pe cele 5 domenii majore, cu mii de experienţe şi de ore de cercetare, ne face să fim SINGURA FIRMĂ DIN LUME cu EXPERTIZĂ COMPLETĂ în lucrul cu extractele din STEVIA.

Faptul că folosim întotdeauna ingrediente naturale de cea mai bună calitate oferă clienţilor noştri o experienţă de neuitat, produsele noastre devenind ETALONUL folosit ca referinţă în viitor.

Dacă vă place ce v-am povestit vă invit pe paginile produselor Stevielle să descoperiţi toate bunătăţile şi surprizele pe care vi le-am pregătit.

 

Cu drag,

DIANA GRĂDINARU

general manager