SUCURI LICHIDE si INSTANT FARA ZAHAR ADAUGAT, 100% NATURALE, indulcite exclusiv cu Stevia

Am ales cele mai gustoase combinatii de fructe, avand grija sa-i multumim si pe cei care prefera dulcele intens, si pe cei care prefera sucurile acrisoare.

Toate sucurile SteviElle, LICHIDE sau INSTANT, sunt surse reale de vitamine şi stare de bine pentru întreaga zi. In plus, sunt îndulcite cu cel mai pur extract din planta Stevia rebaudiana Bertoni: Rebaudiozida A de puritate 97% (REB A 97%) şi nu au adaosuri de zaharuri.

SUCURI 100% NATURALE, cu Stevia

Bucură-te de fructele preferate în orice anotimp!
SUCURI LICHIDE fără zahăr adăugat, 100% NATURALE, îndulcite exclusiv cu Stevia.

Sucurile LICHIDE SteviElle sunt preparate din concentrate de sucuri de fructe cu indice glicemic redus, 100% naturale şi îndulcite exclusiv cu Stevia rebaudiana- REB A 97%. Sunt excelente pentru un plus de energie dimineaţa sau ca răcoritoare naturale în pauzele de prânz.

Alege-ţi combinaţia de fructe preferată şi savurează sucurile ca atare sau cu puţină gheaţă, alături de toată familia.

SUCURI INSTANT LIOFILIZATE

Instant si totusi perfect naturale!
Sucurile INSTANT SteviElle sunt UNICE IN LUME
, fiind realizate dintr-o combinatie de sucuri de fructe procesate prin metoda freeze-dry (liofilizare), care mentine aproape intacte vitaminele, aromele si culorile originale ale sucurilor de fructe. Asa am creat “sucurile de poşetă”, cum ne place sa le numim. Pliculetele SteviElle sunt usor de adus la serviciu, in meeting-uri, la plimbare in parc cu cei mici sau in drumetii. Iar metoda de preparare este extrem de simpla si rapida: adaugi sucul instant din pliculet peste apa din pahar sau sticluta, amesteci bine si gata! Ai obtinut un suc aromat, dulce, plin de vitamine și, evident, fără zahăr adaugat. Află mai multe despre metoda freeze-dry!