TORTURI FARA ZAHAR, îndulcite cu Stevia

Zilele deosebite din viata noastra: nunţi, aniversări, botezuri dar şi orice altă zi pe care doreşti să o transformi intr-o zi deosebită trebuie sărbătorite cu un tort dulce şi delicios.
Dar, imediat, începe sentimentul de vinovăţie: “Iar mănânc zahăr! “
Pentru a avea doar bucurii în aceste zile deosebite, specialiştii de la SteviElle au creat minunate torturi fără zahăr, îndulcite cu extract din Stevia rebaudiana Bertoni, glasate cu ciocolată belgiană fără zahăr îndulcită şi ea cu stevia sau invelite într-o delicioasă frişcă naturală îndulcită cu stevia.
Cei mari vor fi încântaţi că se pot delecta în voie cu un tort fără zahăr dar natural şi că il pot oferi fără griji şi celor mici şi pofticioşi la dulciuri.

Delectează-te cu torturile noastre unice! Fără regrete!

SERENITY
Tort Serenity SERENITY
SERENDIPITY
Tort Serendipity SERENDIPITY

Tort Angel

Tort Caprice

Tort Chocoffee

Tort Chocodesire

Tort Divine Tort fara zahar DIVINE

Tort Trio Chocolat

  Pretul este de 150 lei/kg si include atat TVA-ul cat si costul transportului pana la dumneavoastra, daca locuiti in Bucuresti. Noi folosim ingrediente 100% NATURALE, de o calitate deosebita.
  Nu folosim zahar ci stevia simpla (REB A 97%) sau un mix de stevia cu eritritol- diferenta de pret per kilogram este de la simplu la de 30 ori.
  Nu folosim fondant din zahar ci ciocolata belgiana fara zahar, cu multe fibre, indulcita cu stevia-diferenta de pret per kilogram este de la simplu la de 10 ori.
  Nu folosim frisca vegetala (adica margarina pufoasa) ci frisca naturala- diferenta de pret per kilogram este de la simplu la de 3 ori.

  Prețul de mai sus este pentru decorațiuni de tipul celor din pozele de pe site-ul nostru. Pentru decorațiuni mai elaborate, se va calcula un preț separat.
  Momentan nu mai putem face torturi si inca nu puteti face comenzi.